Uncategorized

De 45 Grootste Bloopers Van Nieuwslezers

Wanneer er miljoenen mensen kijken, plannen tv-kanalen alles met de grootste precisie om niet in de fout te kunnen gaan. Soms gaan er ondanks alle voorbereidingen toch dingen fout. Dit is vooral het geval met live tv. In dit artikel gaan we je de grootste en meest hilarische mislukkingen laten zien van het nieuws. Bereid je voor op grote roze stuiterballen die vanuit het niets aankomen, hilarische kinderen die hun vaders en moeders onderbreken, het gevecht van man vs. natuur, mislukte high-fives, en nog veel meer.

Hij was niet geïnteresseerd in geïnterviewd worden. Of misschien wilde hij de verslaggever gewoon een handje helpen, door hem te verkoelen op een warme zomerdag. Een ding kan met zekerheid gezegd worden, hij kan goed mikken!

Spiderman heeft last van een vertraagd reactievermogen. Na een klein schrikmoment, voelde de verslaggeefster zich prima en vergaf ze Spiderman voor zijn te menselijke reactie.

Fijne kerst maat! De legend zegt dat het de cameraploeg 15 minuten kostte om hem uit te graven.

Piraten zijn Wild en Onvoorspelbaar – zelfs op live tv.

Om meer live tv-mislukkingen te zien, klik op de Volgende knop hieronder. Nog vele hilarische momenten staan klaar voor je in onze galerij.